Slimme domotica

Domotica is steeds meer in opkomst. Het gaat om het slim kunnen bedienen van uw apparatuur. Domotica combineert de modernste technologie met (al dan niet) dagelijkse toepassingen.

Deuren, lampen en beveiligingsinstallaties: allemaal kunnen ze gekoppeld worden aan uw thuis- en/of bedrijfsnetwerk. Het gevolg is een soepele manier van bediening: via tijdsschema’s, vanaf de computer van de beheerder of via een app op uw smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos en nog steeds volop in ontwikkeling.

Nusman Installatietechniek B.V. past al lang verschillende soorten domotica toe.

Het installeren van een modern smart en veilig domoticanetwerk vraagt om de nodige kennis en know-how. Wij bieden die. Een door ons aangelegd domoticanetwerk betekent namelijk dat u profiteert van de meest actuele kennis van de nieuwste technieken en toepassingen.

 

Onze referenties


TITEL

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousia..

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk

“Ze denken goed met je mee”

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen