Richard Pronk - WerkPro - Groningen

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijdens een verbouwing. Die samenwerking beviel ons zo goed dat ze sindsdien onze inbraak- en brand alarminstallaties, de elektriciteit, de noodverlichting en het winkelonderhoud verzorgen.

Bij WerkPro hebben wij een groot aantal panden, zoals kringloopwinkels, dagbestedingsprojecten en openbare fietsstallingen. Dan is het belangrijk dat de veiligheid goed is geregeld. Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop. Alle toestellen en elektrische installaties worden frequent NEN 3140 gekeurd. Ze geven je daarin goede service die je lang niet overal krijgt.

Wat ik fijn vind is dat we hele korte lijntjes met elkaar hebben. Als ik overdag een storing meld, komen ze diezelfde dag nog en lossen het gelijk op. Ik kan Nusman daarom aan iedereen aanraden.

Richard Pronk

WerkPro

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

“Op alle gebieden deskundig personeel”

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele complex aangepakt, van de branddeuren tot de..

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk

“Snelle service en flexibel”

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousiast over de onderlinge communicatie en ov..