Richard Pronk - WerkPro - Groningen

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijdens een verbouwing. Die samenwerking beviel ons zo goed dat ze sindsdien onze inbraak- en brand alarminstallaties, de elektriciteit, de noodverlichting en het winkelonderhoud verzorgen.

Bij WerkPro hebben wij een groot aantal panden, zoals kringloopwinkels, dagbestedingsprojecten en openbare fietsstallingen. Dan is het belangrijk dat de veiligheid goed is geregeld. Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop. Alle toestellen en elektrische installaties worden frequent NEN 3140 gekeurd. Ze geven je daarin goede service die je lang niet overal krijgt.

Wat ik fijn vind is dat we hele korte lijntjes met elkaar hebben. Als ik overdag een storing meld, komen ze diezelfde dag nog en lossen het gelijk op. Ik kan Nusman daarom aan iedereen aanraden.

Richard Pronk

WerkPro

“Ze denken goed met je mee”

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijd..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousia..

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk