Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging begint met een moderne beveiligingsinstallatie. Idealiter is deze via een dataverbinding 24/7 met een alarmcentrale verbonden. Daar worden alle meldingen uit uw systeem bewaakt en worden indien nodig de afgesproken acties ondernomen

Nusman Installatietechniek B.V. heeft jarenlange ervaring met het elektronisch beveiligen van bedrijven en woningen. Wij adviseren u graag in de keuze voor een merk en type beveiligingsinstallatie, verzorgen de levering ervan en zorgen dat uw installatie snel in gebruik is. 

Verschillende detectiemiddelen mogelijk

Voor de elektronische inbraakpreventiemaatregelen maken wij gebruik van technisch hoogwaardige controlepanelen in combinatie met betrouwbare detectiemiddelen, zoals:

• Ruimtelijke detectoren, indien nodig voorzien van anti-maskeerdetectie
• Deursignaleringen
• Seismische detectoren
• Glasbreukdetectie

Onmiddelijk actie via een meldkamer

Op een daaedwerkelijke alarmmelding uit uw systeem volgt via een meldkamer een onmiddellijke actie, zodat eventuele schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Als u dat wilt, kan ook een bewakingsdienst (manbewaking) worden ingeschakeld als extra dienstverlening.

Voldoet aan de normen van de verzekering

Bij het samenstellen van de voor uw pand of woning optimale inbraakbeveiligingsmaatregelen is de samengestelde risicoklasseindeling (VRKI) van verzekeraars het uitgangspunt. Wij hebben hierover contact met uw verzekeraar, zodat u verzekerd bent van de juiste inbraakbeveiliging voor uw pand en/of woning. 

 

Onze referenties


TITEL

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijd..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren