Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging begint met een moderne beveiligingsinstallatie. Idealiter is deze via een dataverbinding 24/7 met een alarmcentrale verbonden. Daar worden alle meldingen uit uw systeem bewaakt en worden indien nodig de afgesproken acties ondernomen

Nusman Installatietechniek B.V. heeft jarenlange ervaring met het elektronisch beveiligen van bedrijven en woningen. Wij adviseren u graag in de keuze voor een merk en type beveiligingsinstallatie, verzorgen de levering ervan en zorgen dat uw installatie snel in gebruik is. 

Verschillende detectiemiddelen mogelijk

Voor de elektronische inbraakpreventiemaatregelen maken wij gebruik van technisch hoogwaardige controlepanelen in combinatie met betrouwbare detectiemiddelen, zoals:

• Ruimtelijke detectoren, indien nodig voorzien van anti-maskeerdetectie
• Deursignaleringen
• Seismische detectoren
• Glasbreukdetectie

Onmiddelijk actie via een meldkamer

Op een daaedwerkelijke alarmmelding uit uw systeem volgt via een meldkamer een onmiddellijke actie, zodat eventuele schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Als u dat wilt, kan ook een bewakingsdienst (manbewaking) worden ingeschakeld als extra dienstverlening.

Voldoet aan de normen van de verzekering

Bij het samenstellen van de voor uw pand of woning optimale inbraakbeveiligingsmaatregelen is de samengestelde risicoklasseindeling (VRKI) van verzekeraars het uitgangspunt. Wij hebben hierover contact met uw verzekeraar, zodat u verzekerd bent van de juiste inbraakbeveiliging voor uw pand en/of woning. 

 

Onze referenties


TITEL

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousia..

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk