Kabeltelevisie

Nusman Installatietechniek B.V. is een specialist op het gebied van de aanleg van netwerken voor kabeltelevisie, voorheen ook wel CAI genoemd. Met deze netwerken kunnen meerdere mensen in een (bedrijfs-)pand een tv-signaal ontvangen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om CAI-netwerken te ontwerpen die voldoen aan alle eisen van de bekende kabelexploitanten zoals TOM (Televisie Op Maat) of TOM-I (Televisie Op Maat-Interactief) van Ziggo.

Gecertificeerde componenten

Alle door ons geleverde componenten en apparatuur voldoen aan de meest recente normen om de installatie te kunnen certificeren.Naast concepten voor de bekende kabelexploitanten, bieden wij u een uitgebreide keuze in aanvullende mogelijkheden:

  • Satellietontvangstsystemen
  • Digitale ontvangst van radio en High Definition (HD)
  • TV-signalen via glasvezel op basis van IP-multicast
  • Internet, radio en HDTV

Bestaand CAI-netwerk

Wij hebben oplossingen om via bestaande CAI-netwerken op eenvoudige wijze hoogwaardige HDTV-signalen te distribueren en internettoegang mogelijk te maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw eigen kanalen toe te voegen, waaronder anderstalige zenders via een satellietontvangstsysteem. Ook de lokale omroep en kerklijnen (met audio en video) zijn mogelijk. Hierdoor bent u volledig vrij in het samenstellen van uw zenderpakket en in de eventuele doorberekening van de tarieven naar de eindgebruikers. 


 

 

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk

“Snelle service en flexibel”

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousiast over de onderlinge communicatie en ov..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijdens een verbouwing. Die samenwerking bev..