Coen Caspers | Garage Caspers | Eelde

“Hele nette jongens”

“Toen Nusman bij ons binnenkwam, dachten ze gelijk dat ons alarmsysteem niet voldeed aan de eisen van de verzekeraar voor onze risicoklasse. Ze hebben toen een uitgebreide inspectie gedaan en de oplossing eerst zorgvuldig afgestemd met de verzekering. Daarna is het probleem opgelost met een update. Ik ben nog steeds blij dat ze het zo goed hebben opgelost.

Wat ik prettig vind aan Nusman, is dat ze jou de keuze geven en niet gelijk met de duurste of alleen de goedkoopste oplossing komen. Ze denken met de klant mee en kiezen voor een goede verhouding tussen de prijs en kwaliteit.

Later zijn ze nog terugkomen om een hybride pelletketel aan te sluiten en ze hebben een complete NEN-controle en reparatie en onderhoud advies uitgebracht om te zorgen dat alles veilig blijft.

Hele nette jongens. Ik ben erg tevreden over team Nusman.”

 

Coen Caspers,

Garage Caspers, Eelde


 

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijd..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

“Ik was al een tijdje op zoek naar een andere partij om alles rondom mijn elektra te verzorgen. Via een medewerker kwam ik in gesprek met Nusman. Ik was gelijk enthousia..

Franke Koopmans | Hoofd Technische Dienst Machandel b.v. | Haulerwijk