All-electric

Nusman Installatietechniek B.V. heeft jarenlange ervaring met het all-electric maken van panden en het aanleggen van de bijbehorende regeltechniek.

In een all-electric pand vervangt duurzaam opgewekte stroom alle toepassingen waar traditioneel gas voor nodig was. Elektriciteit vervangt het ouderwetse aardgas en wordt gebruikt om het pand te verwarmen, warm tapwater te hebben en waar nodig om mee te koken. Een all-electric pand is daarmee de eerste stap richting CO2-neutraal wonen en/of ondernemen. U verbruikt minder gas en de stroom die u daarvoor nodig heeft, wordt groen opgewekt.

Voorbeelden van toepassingen in een all-electric pand zijn bijvoorbeeld PV-panelen (zonnepanelen), een zonneboiler en een warmtepomp. Met dergelijke toepassingen kunt u ook op uw energiekosten besparen. De grootste besparing realiseert u echter wanneer de losse toepassingen optimaal met elkaar samenwerken en dus elkaar aan gaan vullen.

Het resultaat daarvan is een grotere besparing, daardoor een (nog) lagere energierekening en dus een kortere terugverdientijd van de investering in duurzame toepassingen.

 

All-electric

 

Onze referenties


TITEL

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

“Ze denken goed met je mee”

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen