Wij hebben diverse vacatures! Stuur je sollicitatie vandaag nog! Of stuur ons een open sollicitatie!

09-26-2022

Wij hebben diverse vacatures! Stuur je sollicitatie vandaag nog! Of stuur ons een open sollicitatie!

Werken in een enthousiast team?

Werken bij Nusman Installatietechniek B.V. betekent dat je deel uit maakt van een enthousiast team. Een team dat streeft naar het leveren van kwaliteitswerk. Wij coachen onze medewerkers in een verdere persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Opleidingen maken daar duidelijk deel van uit. Wij hebben voor onze medewerkers een gunstige studieregeling. Naast enthousiasme, kennis en kwaliteit vinden wij ook goede sociale vaardigheden erg belangrijk. Als medewerker ben je namelijk ons visitekaartje bij de klant.

Vacatures

Op dit moment hebben wij diverse vacatures. Wil je jezelf aan ons voorstellen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij ontvangen graag je motivatie en CV.

Actuele vacatures

- Vacature inbedrijfsteller beveiligingstechnieken

- Vacature installatiemonteur beveiligingstechniek

- Vacature onderhoudsmonteur beveiligingstechniek


Open sollicitatie

Klik hier en stuur ons een open sollicitatie




Nusman brandmeldinstallatie

26-09-2022

Nusman brandmeldinstallatie

Nusman beveiligt rijksmonument De Martinitoren

De afgelopen periode heeft Nusman enkele rijksmonumenten in de stad Groningen mogen voorzien van een nieuwe brandmeldinstallatie. Een van de bekendste in Groningen is de Martinitoren. Nusman is trots dat ze zo ‘n project mogen doen! Omdat Nusman heel goed begrijpt dat zo n project naast dat het moet voldoen aan de gestelde eisen, ook een creatieve aanpak moet hebben. Want je wil niet dat zo’n rijksmonument door een brandmeldinstallatie wordt ontsiert. Zo weet Nusman het hele project goed af te ronden en de afgeleide doelstellingen zoals tijdig brand detecteren en het alarmeren van de hulpdiensten in de regio te behalen.

Als je meer willen weten neem via deze link dan met Mark Nusman contact op. 


 

 




Felicitaties van de basisschool Karrepad twee dagen na de brand weer open!

02-12-2019

Felicitaties van de basisschool Karrepad twee dagen na de brand weer open!

Felicitaties van de basisschool Karrepad ontvangen! Twee dagen na brand weer open!


 




Mark Nusman: 'De logistiek van de binnenstad Groningen is een echte uitdaging!'

31-10-2019

Mark Nusman: 'De logistiek van de binnenstad Groningen is een echte uitdaging!'

Meten is weten!

‘Midden in de binnenstad van Groningen heb je te maken met veel buren en iedere buurman heeft wel een mening. Door de beperkte ruimte moesten we een steiger en bouwkraan inbouwen, en het is natuurlijk niet direct leuk als je daarmee te maken krijgt in je tuin’, zegt Bas Moedt. Installateur Nusman Installatietechniek verzorgde zowel de E- als de W-installaties en beaamt die logistieke uitdaging. Mark Nusman: ‘Drie woontorentjes, veertien appartementen met één slaapkamer, met ieder een woonkamer en badkamer, op een heel klein binnenplein. Het past allemaal net. Je werkt dan heel anders dan op een groot terrein. Je moet je materiaalstroom op orde hebben, je hebt te maken met meer toelevering omdat je vrijwel geen opslagruimte hebt. Die toelevering heeft ook coördinatie nodig, want de ruimte voor verkeer is beperkt. De logistiek van de binnenstad is een echte uitdaging.’ 

Intensieve samenwerking 

De appartementen zijn gasloos gebouwd, alle aansluitingen zijn elektrisch. Nusman: ‘We liepen ertegenaan dat er een zwaardere aansluiting nodig was dan het net op dat moment kon bieden. Gasloos bouwen is prachtig, maar het energienet is daar nog niet overal volledig op voorbereid. Zulke aanpassingen vergen een lange doorlooptijd, daar loop je tegenaan in de bouw.’ ‘De samenwerking was intensief ’, vervolgt Nusman. ‘De opdrachtgever geeft aan waar de aansluitpunten dienen te komen, die vervolgens in 3D samen met de aannemer ingetekend worden. Doordat de smalle leidingschachten verspringen, dienen het leidingwerk en de constructie zeer nauwkeurig op elkaar afgestemd te worden. Dat vergt veel afstemming onderling, en daarom is een goede samenwerking zo belangrijk.’ Niet alleen de manier van werken maar ook de planningen moeten op elkaar aansluiten in een dergelijk project. ‘De aannemer maakte de prefabwanden, waar de installaties al deels in werden voorbereid. Vervolgens komen de elementen in de bouw, waar de lijntjes kort zijn om de soepelheid van het voortraject te continueren. We zijn net als Moedt een familiebedrijf, je merkt dat je daardoor eenzelfde soort mentaliteit hebt. Dat paste goed daar in de binnenstad van Groningen.’ 

 




Nusman installatietechniek op hoogte

01-01-2019

Nusman installatietechniek op hoogte

Nusman installatietechniek BV heeft van de gemeente Groningen een opdracht mogen ontvangen voor een volledige upgrade van de elektrotechnische-, camera en data-installatie van de Martinitoren. De toren wordt voorzien van digitale informatieborden en visualisaties, nieuwe verlichting en een videowall op de takelzolder. Een interessant project vanwege de beperkte ruimte in het trappenhuis, de monumentale status en de hoge interne vertrekken




Zes scholen in Groningen een stuk veiliger

1-11-2018

Zes scholen in Groningen een stuk veiliger

Nusman installatietechniek BV heeft de opdracht gekegen om zes basisscholen van O2G2 te voorzien van een nieuwe brandmeldinstallatie. Nusman verzorgt als gecertificeerd branddetectiebedrijf en gecertificeerd onderhoudsbedrijf het Programma van eisen, het ontwerp aanleg en onderhoud. 




"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijd..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

“Ze denken goed met je mee”

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen

LEES OOK:

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijdens een verbouwing. Die samenwerking bev..
LEES VERDER

Willem Peters van Nijenhof | Projectleider Rijksuniversiteit | Groningen

“Ze kunnen snel anticiperen op ad-hoc situaties”

“Nusman werkt al jaren voor de Rijksuniversiteit Groningen als installateur. Ze ondersteunen bij alle zaken rondom elektriciteit, zowel projectmatige zaken als bij calamiteiten.

..

LEES VERDER

Coen Caspers | Garage Caspers | Eelde

“Hele nette jongens”

“Toen Nusman bij ons binnenkwam, dachten ze gelijk dat ons alarmsysteem niet voldeed aan de eisen van de verzekeraar voor onze risicoklasse. Ze hebben toen een uitgebreide inspectie gedaan en de oplossing eerst zorgvu..
LEES VERDER