headers-ons

Brandveiligheid in studentenhuizen

Uit recent onderzoek blijkt dat veel studentenhuizen voorzien zijn van rookmelders, maar dat deze nooit gecontroleerd worden. Het periodiek testen van rookmelders is van levensbelang. Nusman installatietechniek kan deze rookmelders periodiek controleren. Twijfelt u aan de brandveiligheid van uw studentenkamer of gehele gehele studentenhuis, neem dan contact met ons op.

Nusman Installatietechniek in de bouwvak

 

Momenteel is het bouwvak in het noorden van het land. Voor basisscholen, middelbare scholen en Universiteiten is dit de periode om verbouwingen uit te voeren. Momenteel zijn wij de volgende schoolgebouwen aan het verbouwen:

- Rijks universiteit Groningen Harmonie gebouw

- Werkman college Sint Jansstraat

- Werkman college Agricolastraat

- ODS de Starter aan de Paterswoldseweg

Naast bovenstaande projecten zijn wij natuurlijk ook bereikbaar voor andere werkzaamheden. De telefoon wordt vanwege de beperkte bezetting op kantoor gedurende de bouwvak beantwoord door de storingsdienst.

 

Watertoren Groningen gerenoveerd

Onlangs heeft Nusman Installatietechniek de renovatie van de watertoren te Groningen opgeleverd en op 14 mei vond de officiële opening plaats. Een uniek pand en een aanwinst voor de stad Groningen. De locatie gaat in de toekomst verder onder de naam: De Bovenkamer van Groningen.

 plafond watertoren

Lees meer...

Trainingslocatie FC Groningen

Een leuk project voor een echt Gronings bedrijf. Nusman Installatietechniek heeft bij de trainingslocatie van FC Groningen een NEN 3140 inspectie uitgevoerd.

Nieuwe website

Onze oude website moest nodig worden opgefrist en de navigatie was ook niet meer van deze tijd. Wij willen met onze nieuwe website onze bestaande en nieuwe klanten beter informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf maar ook op het gebied van oplossingen in onze vakgebieden.

Lees meer...