headers-ons

Certificeringen en kwaliteit

Certificeringen garanderen kwaliteit Nusman Installatietechniek B.V.

Kwaliteit staat bij ons voorop. In onze oplossingen en in onze manier van werken. Niet voor niets waren wij een van de eerste gecertificeerde installatiebedrijven in Groningen en Noord-Nederland. Voor onszelf en zeker voor onze klanten vinden wij het belangrijk deze betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen. Daarom voert onze certificeringsinstelling Dekra periodiek audits bij ons uit. 

Certificeringen

Welke certificeringen hebben wij? Wat houden deze certificeringen in? U leest het hieronder.

BRL6000 deel 1,2 en 3

dekrabrl6000Dit is een voor de installatiebrancheontworpen kwaliteitskeurmerk. Het certificatieschema is afgeleid van de ISO9000 kwaliteitsnorm. De toetsing vindt plaats op basis van de Beoordeling Richt Lijn BRL6000. Met dit keurmerk krijgt u de zekerheid dat:

  • de ons gerealiseerde installaties duurzaam en veilig zijn ontworpen
  • de door ons gerealiseerde installaties duurzaam en veilig zijn aangelegd
  • de door ons gerealiseerde installaties voldoen aan alle richtlijnen en normen.

 Branddetectie bedrijf en Brandmeld onderhoudsbedrijf.

dekrabranddetectieNusman Installatietechniek bv is inmiddels enige jaren gecertificeerd voor de levering van en het onderhoud aan Brandmeld systemen. Deze certificering is verleend op basis van de CCV Certificatieschema's voor de levering en voor het onderhoud BMI en BMO versie 4.0 . Jaarlijks krijgen wij een audit voor een verlenging van deze certificaten. Dit betekent dat wij voortdurend en aantoonbaar beschikken over de kennis en ervaring om Brandmeldinstallaties te ontwerpen, leveren, installeren en te onderhouden. 

Hierdoor zijn wij een volwaardige gespreks- en adviespartner voor eisende instanties zoals: opdrachtgevers, brandweer,  verzekeraars enzovoorts.

Voor meer informatie over dit onderwerp gaat u naar de website van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) www.hetccv.nl 

VCA / VGM

dekravcaVCA staat voor VeiligheidsCertificaat Aannemingsbedrijven. Deze certificering betekent dat wij onze werkzaamheden uitvoeren volgens alle geldende normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu(VGM). Daarnaast voldoen wij  hiermee aan voorwaarden in het kader van de Arbo-wet. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij werkzaamheden met verhoogd risico of onder risicovolle omstandigheden op een verantwoorde en onderbouwde manier uitvoeren.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op www.vca.nl

 VEB erkend bedrijf

logo veb standaard jpgDe VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) is met ruim 500 leden een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingsbranche. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. De VEB inspecteert periodiek de  bedrijven op kwaliteits criteria die van belang zijn voor de beveiligingsindustrie. Bij goedkeuring geeft zij een erkenning af. Deze erkenning biedt u de zekerheid van een vakkundig advies en een vakkundige uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing.

Home Over ons Certificering en VGM-beleid