headers-netwerk

Kabeltelevisie

CAI-kastNusman Installatietechniek B.V. is een specialist op het gebied van het adviseren over, het ontwerpen van en het leveren en het aanleggen van hoogwaardige Kabeltelevisie installaties. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om CAI-netwerken te ontwerpen die voldoen aan alle eisen van de bekende kabelexploitanten zoals TOM (Televisie Op Maat) of TOM-I (Televisie Op Maat-Interactief) van Ziggo. Alle door ons geleverde componenten en apparatuur voldoen aan de meest recente normen om de installatie te kunnen certificeren.

Signaal bronnen

Naast concepten voor de bekende kabelexploitanten hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor andere vormen van signaalleverantie, hierbij kunt u denken aan:

Schotelopstelling

  • satelliet ontvangstsystemen
  • digitale ontvangst van Radio en High Definition (HD)
  • TVsignalen via glasvezel op basis van IP-multicast technieken.

 

Onze samenwerking met KPN

Door onze samenwerking met KPN zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit Radio en HD TV signalen te leveren die afkomstig zijn van het landelijke media exchange netwerk (Mexnet). Deze digitale signalen worden middels een glas verbinding aangeleverd en door ons digitaal naar een breedband signaalpakket omgezet. Doordat de signalen ongecodeerd HD worden gedistribueerd, zijn extra voorzieningen voor HD ontvangst niet meer nodig.

Internet, Radio en HD TV

Wij hebben oplossingen om via bestaande CAI netwerken op eenvoudige wijze hoogwaardige Radio en HD TV signalen te distribueren en Internet  toegang mogelijk te maken. U stelt zelf uw programma pakket samen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw extra eigen kanalen toe te voegen bijvoorbeeld in de vorm van buitenlandse (anderstalige)zenders via een satelliet ontvangstsysteem. Maar ook lokale omroep en kerklijnen met audio en video kunt u toevoegen. U bent zo niet alleen volledig vrij in het samenstellen van uw zenderpakket, maar ook in de eventuele doorberekening van de tarieven naar de eindgebruikers.

Contact

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact met ons op.

Home Netwerken Kabeltelevisie netwerken