headers-inbraak

Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiligingsoplossingen zijn een samenstel van organisatorische bouwkundige en elektronische maatregelen. In onze adviezen worden deze aspecten op uw specifieke situatie afgestemd. De mede door eisende partijen samengestelde risicoklasse indeling (VRKI) is de leidraad voor het samenstel van de inbraakbeveiligingsmaatregelen die wij voor u kunnen ontwerpen.

Mogelijkheden van inbraaksignalering

Voor de elektronische maatregelen maken wij gebruik van technisch hoogwaardige controlepanelen in combinatie met betrouwbare detectie middelen zoals:

  • ruimtelijke detectoren, indien nodig voorzien van anti-maskeer detectie
  • deursignaleringen
  • seismische
  • glasbreukdetectie
  • enzovoorts

Wij kunnen in alle situaties inspelen op uw specifieke wensen met de door ons geleverde systemen en de bijbehorende flexibele programmering. Indien gewenst kan uw systeem middels up en downloading op afstand worden beheerd.

Uw aansluiting bij de meldkamer (alarmcentrale)

Door middel van een (data) verbinding met een alarmcentrale worden alle meldingen uit uw systeem bewaakt en wordt de afgesproken acties ondernomen. Op deze manier blijft een (poging tot) inbraak maar ook sabotage of technische meldingen uit het systeem nooit onopgemerkt. Op een daadwerkelijke alarmmelding uit uw systeem volgt een onmiddellijke actie, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Als u dat wilt, kan ook een bewakingsdienst worden ingeschakeld las extra dienstverlening.

Meer informatie

Nusman Installatietechniek bv werkt samen met een aantal alarmcentrales. Daarom kunnen wij volledig voldoen aan uw wensen op het gebied van verwerking van (alarm) meldingen, te nemen acties en rapportages.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Home Beveiliging Inbraakbeveiliging