headers-inbraak

Camerabeveiliging

camera1Camerabeveiligingssystemen zijn bij uitstek geschikt om op meerdere plekken gelijktijdig aanwezig te zijn en op ieder moment beelden te registreren. Door middel van een dergelijk systeem kunt u op de meest risicovolle plekken de veiligheid verhogen. De registraties van een camerabeveiligingssysteem kunnen waar nodig veelal gebruikt worden voor reconstructie en bewijsvoering.

Advies, installatie en onderhoud van uw camerasysteem

Wij kunnen u op het gebied van camerabeveiliging  uitstekend adviseren. Daarnaast beschikken wij over de juiste producten om uw systeem te realiseren. Tel daar onze ruime ervaring in het installeren en onderhouden van systemen bij op en u weet dat wij uw juiste partner zijn.

Onze afdeling CAI techniek is een autoriteit op het gebied van coaxiale kabelnetten en beschikt inmiddels ook over een ruime ervaring op het gebied van glasvezeltechnieken. Ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IP camara techniek sluiten naadloos aan bij onze ervaring op het gebied van data (UTP) netwerken. Dit alles komt goed van pas bij het adviseren over en het aanleggen van camerasystemen.

Aansluiting bij een meldkamer

Indien gewenst kunnen camerabeveiliging beelden worden doorgestuurd naar een meldkamer. De medewerkers van de meldkamer  kunnen dan op ieder moment de met u afgesproken acties ondernemen en daardoor eventuele schade door bijvoorbeeld inbraak,maar ook molest, beperken. Deze dienstverlening biedt u de mogelijkheid om op alle dagen in het jaar 24 uur per dag uw locaties te beveiligen.

Wilt u ook de veiligheid van uw woonhuis, bedrijfspand, enzovoorts vergroten? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Home Beveiliging Camerabeveiliging